Ungdomar

Hej alla ungdomar och föräldrar. I våran kyrka har vi en grupp bestående en så länge av polska ungdomar som möts varannan söndag för att be och ha roligt med varandra. Vi skulle vilja välkomna alla villiga ungdomar till att komma och ha kul med oss.

Möten är under ledarskap av p. Bazyli som förklarar deltagande ungdomar vår tro och viktiga frågor, som man kanske skulle inte vilja fråga om sina föräldrar. Självklart är prästen en stor del av dessa möte men i huvudprincipen handlar det om utveckling av tro genom att ge en möjlighet för ungdomar att få prata om varandra och förklara för varandra sina synpunkter.

Förutom att prata, ber vi från breviarium, spelar olika spel som ping pong eller biljard. I framtiden kommer vi även kolla på film eller en föreställning, naturlig vist allt inom teman av tro, Gud och kultur.

Vi har även kakor och en trevlig atmosfär.

Alla är välkomna till att delta i våra möta, ålder spelar inte någon roll. Vi möts varje lördag klockan 19:00.

Onsdagsgruppen

Varje onsdag kl. 12.00 träffas daglediga och pensionärer i kyrkan. Vi börjar med att fira den heliga Mässan, och därefter samlas vi i församlingssalen för att dricka kaffe och umgås.

Under våra träffar diskuterar vi aktuella frågor och händelser såväl religiösa som profana, dessutom förkommer det film förevisning med tillhörande frågeställningar.

Några gånger under terminen  ordnar vi kortare dagsutflykter, men också längre pilgrimsresor finns med på programmet.

Alla är varmt välkomna.